Nis

Tübitak Başuzman Araştırmacı,Proje Yöneticisi Dr. Burak YAĞLIOĞLU'nun konuşmacı olarak katıldığı Ay Araştırma Programı Bilim Uygulamaları Seminerine  öğrencilerimiz Nihat Efe ARAN ve Fatih DEMİR katıldılar.Merak ettikleri bir çok konuda derin bilgiler edindiler. Dr. Burak YAĞLIOĞLU'na ve semineri organize eden kurumlarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ''Bir Şiir Bir Nefes'' yarışmasında öğrencimiz Hazal UYAR Karadeniz Bölgesi 2.si olmuştur.Ödülünü düzenlenen bir törenle Okul Müdürümüz İbrahim ERCİVAN tarafından alan öğrencimizi tebrik ediyor,emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Tüm Sınıflar bazında okul içi düzenlediğimiz bilgi yarışmalarında yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimiz Okul Müdürümüz İbrahim ERCİVAN tarafından ödüllendirildi.

Nis

Voleybol ve Tenis Dallarında Dereceye Giren Öğrencilerimiz Düzenlenen Törenle Okul Müdürümüz İbrahim ERCİVAN Tarafından Ödüllendirildi.

Mrt

"Ensar Vakfı Sana Emanet" adlı  Bilgi Yarışmasında 2 öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.Törene 20.Dönem Milletvekili Mustafa YÜNLÜOĞLU Ensar Vakfı Bolu Şubesi Başkanı Mehmet KALAN Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer IŞIK, Hayrettin ÖZDEN katıldılar.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Danışman öğretmenler Maksude DEDEMEN,Yonca Özgül ŞENEL, İsmail BELEN ,Çiğdem P.ARAT tarafından 10.Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.Çekişmeli geçen yarışmanın ardından 10 A sınıfından Nisanur ŞENEL, Gülsemin KÖSE, Şeymanur DURSUN 1. olmuşlardır.Kendilerini tebrik ediyoruz.Katılan öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz.

Mrt

Danışman öğretmenler Maksude DEDEMEN,Yonca Özgül ŞENEL, İsmail BELEN ,Çiğdem P.ARAT tarafından 11.Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.Çekişmeli geçen yarışmanın ardından SBL 11 C sınıfı öğrencileri Ada Dila ÇETİNKAYA Hidayet Emir KOÇASLAN ve Aleyna SARIARSLAN 1. oldular.Kendilerini tebrik ediyoruz.Tüm katılan öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz.

Mrt

Danışmanlığını Maksude Dedemen Yonca Özgül Şenel İsmail Belen ve Çiğdem P.Arat in yaptığı 9.Sınıflar arası  bilgi yarışmasında, 9B sınıfından katılan  Zeynep Su Eda Uzun, Hatice Zehra Çelebi ,Talha Yol 1.olmuşlardir.Kendilerini tebrik ediyoruz.Katilan tüm öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz.

Mrt

Eşsiz vatan savunmasının 109. yılında, Çanakkale Zaferi’nin anlamını gönüllere işlemek, kahramanlarımızın aziz ruhlarını yâd etmek, Çanakkale destanını anlamak ve anlatabilmek amacıyla Bolu Sosyal Bilimler Lisesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı icra edildi.

“Geldiler, Gördüler, Gittiler” gösterisini içinde öğrenciler; Seyit Onbaşı tiyatrosu, vatan ve kahramanlık türküleri, günün ruhuna uygun şiirler, sunum ve sahne performansları ile göz doldurdu.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonu ile yürütülen “Hedef Eğitim 14” projesi kapsamında okulumuzda destekleme ve yetiştirme kursunda öğrenim gören öğrencilere yönelik izleme ve değerlendirme sınavı yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Hülya  DANIŞ, Binnaz AKSAY ve Selver KOÇ danışmanlığında 12/A, 12/B ve 11/C sınıfı öğrencilerinin yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Kardeş Okul” olarak belirlenen Karacasu İlkokulu’na okulumuzun tüm öğrencilerinin desteğiyle toplanan kırtasiye malzemeleri teslim edilmiştir.

Mrt

İstiklal Marşı Şairi  Mehmet Akif ERSOY tarafından yazılan İstiklal Marşımızın kabul edilişini anmak amacıyla danışman öğretmenlerimiz,Banu TARHAN KIVRAK,Berna TAŞDELEN ÖZKUL ve İsmail BELEN tarafından bir program hazırlandı.

12 Mart 1921 tarihinde,103 yıl önce bugün  TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır. Mehmet Akif, İstiklal Marşı´nı kitabı Safahat´a niçin koydurmadığı sorulduğunda "O benim değil, milletimindir." cevabını vermiştir.

Mrt

BAİÜ Öğretim Üyesi Ömer Faruk GÜNENÇ "Kudüs ve Önemi "konulu seminer verdi.Konu hakkındaki yıllarca yaptıği kıymetli araştırmalarını bizimle paylaştığı için kendisine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bolu Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi ve Okulumuz  İşbirliği ile öğrencilerimize " Zararlı Alışkanlıklar" konulu bir seminer düzenlendi.Uzman Dilek ÖZKAN tarafından öğrencilerimize konu hakkında bilgilendirme yapıldı.Kendisine teşekkür ediyoruz.