Ock

Okulumuz Müzik Kulübü Tarafından Türkü yarışması düzenlendi.Danışmanlığını Müzik öğretmeni Müge YETİŞ'in yaptığı yarışmada öğrencilerimiz seslendirdikleri parçalarla büyük beğeni topladılar.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Edebiyat öğretmenlerimizce Divanı Lügati't Türk okumalarında anlamını bul etkinliği yapılmıştır.

Ock

BAİBÜ öğretim üyesi Doç.Dr. Ertuğrul KARAKUŞ Mehmet Akif ERSOY'un kişiliği, hayatı ve hiç bilinmeyen yönleri ile ilgili okulumuzda bir seminer verdi.Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ock

Değerler Kulübümüz, ÇEDES (Çevreme duyarliyim değerlerime sahip çıkıyorum) Projesi kapsamında bu ayın teması olan "Merhamet ve Yardimseverlik" konusuna uygun olarak kuş Evleri hazırlayıp, yem de koyarak okulumuz bahçesindeki ağaçlara astilar.

Voleybol turnuvasında şampiyon 9/B.Tebrikler

Ock

Okul içi düzenlenen sözlük yarışmasında; 1.Hazal Uyar 2.Zeynep Sena Işıkçı 3.Asude Ahsen Güldemir olmuştur.TEBRİKLER

Ock

Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü nün Cumhuriyetin 100.yılı kutlamaları kapsamında düzenlemiş olduğu resim yarışmasında Rümeysa Berra Özben il.1.olmuştur.Tebrikler

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında En iyi cümle/afiş yarışmasında Ayşenur Demiröz il 1.olmuştur.Tebrikler

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasını, dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ara

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda Cumhuriyetin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı kapsamında uygulanan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi kapsamında gaziler öğrencilerimizle biraraya geldiler.

Öğrencilerimizin, bu vatan için yapılan fedakârlıkları birinci ağızdan dinlemeleri ve tarih bilinci edinerek geleceğe bu bilinçle yön vermeleri amacıyla başlatılan projede öğrencilerimiz gazilerimizin yaşadığı zorlukları ilk ağızdan ilgiyle dinlediler. Bu anlamlı ziyaretleri için kendilerine sonsuz teşekkür ederiz.Bu vatan sizlere minnettar..

Ara

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi düzenlendi.Bu faydalı seminer için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Ahmet ULUDAĞ tarafından yürütülen "Okuyan okullar projesi" kapsamında okulumuz öğrencileri Cengiz Aytmatov'un Toprak Ana romanını okuyarak öğrencilerimize panel düzenlediler öğrencilerimiz Kırgız giysileri ile dikkat çekti.Programda emeği geçen tüm öğrencilerimize Okul Müdürü İbrahim ERCİVAN tarafından ödülleri verildi.

Ara

Çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilerimiz Okul Müdürümüz İbrahim ERCİVAN tarafından ödüllendirildi.

Ara

10 Aralık İnsan Hakları Günü nedeniyle okulumuz İngilizce Öğretmenleri Berna ÖZKUL ve Üzeyir TÜKENMEZ danışmanlığında etkinlikler düzenlendi.

Ara

Öğrencilerimiz Müzik öğretmeni Müge Yetiş rehberliğinde Aibü eğitim fakültesi müzik eğitimi bölümünde derslere girdi.