İbrahim ERCİVAN - Okul Müdürü

10.05.1977  yılında   Bolu Gerede de doğdum. İlköğrenimimi Gerede Esentepe ilkokulunda tamamladım. Ortaokul ve lise öğrenimimi Gerede Lisesinde tamamladım. Lisans eğitimimi Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliğinde tamamladım.

10.12.1998 yılında Hatay da öğretmenlik hayatına başladım.1999 yılında Bolu iline öğretmen olarak tayin oldum.

2010 yılında Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcısı olarak idarecilik görevine başladım. Daha sonra okul müdürü, şube müdürü ve il mem müdür yardımcılığı görevlerinde bulundum.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans Eğitimimi tamamladım. Halen Bolu Sosyal Bilimler Lisesinde okul müdürü olarak çalışmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.